Advies nodig? Bel: 0591 - 745 095 (09u00 tot 17u00)
0
Winkelwagen
€ 0,00

Accessoires voor laadpalen

Voor laadpalen en laadkabels zijn er verschillende handige accessoires die van pas kunnen komen. Hierbij kunt u denken aan adapters, laadstation stands en kabelhouders. Deze accessoires voor uw elektrische auto zijn allemaal apart te bestellen op Laadpaalloket.nl. Om in het kort uit te leggen welke accessoires wij allemaal aanbieden, leggen wij ze hieronder uit:
  • Kabeladapters: Adapters kunnen gebruikt worden om de laadkabel van een type 1 naar type 2 aansluiting te veranderen. Of natuurlijk van een type 2 naar een type 1 aansluiting. Meer over deze types leest u op de pagina over laadkabels.
  • Laadstation stand: Een laadstation stand is handig om op werklocaties of thuis te installeren. Na het bevestigen van een laadpaal aan de stand kan iedereen met een elektrische auto de laadkabel hieraan opladen.
  • Kabelhouders: Een kabelhouder is ideaal om de laadkabel in te bevestigen wanneer de auto niet opgeladen wordt.

Deze accessoires zijn handig voor uw laadpaal thuis, of voor laadpalen op werk. Er zijn namelijk verschillende aansluitingen mogelijk per elektrische auto. Daarom kan een adapter, laadstation stand of kabelhouder ook op werk goed van pas komen.

Waarvoor zijn laadpaal- of laadkabel accessoires handig?


Ook laadstation stands komen goed van pas voor op het opladen op werk of thuis. De stands geven de laadpaal een plek om aan bevestigd te worden en een chiquere look. Niet alle parkeerplaatsen hebben namelijk een muur om de laadpaal aan te bevestigen. Om zeker te zijn dat uw auto aansluit op de laadpaal kan een kabeladapter van pas komen. Kabeladapters kunnen gebruikt worden om de aansluiting van het ene type laadkabel naar het andere type te adepten. 

Er zijn twee type aansluitingen op laadkabels. Dit zijn type 1 en type 2 laadkabels. Kabeladapters kunnen goed van pas komen om waar dan ook uw elektrische auto op te kunnen laden. Zelfs als de laadkabel niet aansluit op uw auto. Om de laadkabel niet los te laten hangen is een kabelhouder de perfecte oplossing. Er zijn kabelhouders beschikbaar op laadpaalloket.nl voor type 1 en type 2 stekkers. De kabelhouder is makkelijk te bevestigen aan een muur óf aan de laadstation stand.
 


Vindt alle accessoires voor uw laadpaal op één plek


Op Laadpaalloket.nl staan alle nodige accessoires voor uw elektrische auto. Ook voor laadkabels of laadpalen kunt u terecht op onze website. Kies snel en eenvoudig welk merk auto u heeft en welk model u rijdt. Vervolgens wordt er zichtbaar welke opties laadpalen en laadkabels er zijn voor uw elektrische auto. Er is keuze uit Premium en Basic producten die universeel gebruikt kunnen worden. De service van laadpaalloket komt met:
  • Snelle levering en installatie
  • Gratis bezorging en scherpe prijzen
  • De beste contact en service

De meeste producten op de website sluiten universeel aan op alle huidige modellen elektrische auto’s. Desondanks kan er wat verwarring ontstaan over welke producten u nodig heeft. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste producten aanschaft voor uw auto? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Onze klantenservice helpt u graag met uw vragen of bij het maken van een (grote) bestelling. Bestel al uw benodigdheden voor uw elektrische auto zoals laadpalen, laadkabels en accessoires op www.laadpaalloket.nl. 


Contactgegevens

LaadpaalLoket.nl
Magelheanstraat 2
7825VK Emmen

+31(0)591 74 50 95
info@laadpaalloket.nl

Kijk ook eens naar

Solarsunroofs
Warmteloket
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies