Advies nodig? Bel: 0591 - 745 095 (09u00 tot 17u00)
0
Winkelwagen
€ 0,00

Laadkabels voor elektrische auto’s

 
Om een laadpaal te gebruiken bij uw elektrische auto is een laadkabel een vereiste. Op laadpaalloket.nl bieden wij verschillende soorten laadpalen die geschikt zijn voor alle huidige elektrische auto’s. Hiervoor heeft u ook een laadkabel nodig die aansluit op uw elektrische auto. Om deze keuze te maken is het belangrijk om te weten welke soorten laadkabels er zijn.
De belangrijkste vragen om te stellen zijn:
  • Heeft u een type 1 of type 2 laadkabel nodig?
  • Heeft u een premium of basic laadkabel nodig?
 

Wat is een type 1 of type 2 laadkabel?


Er zijn twee types laadkabels voor elektrische auto’s. Dit verschil gaat over het soort stekker aan de zijde van het voertuig. Type 1 laadkabels zijn ontworpen voor Japanse en Amerikaanse elektrische auto’s. Europese elektrische auto’s hebben (meestal) een type 2 laadkabel nodig. De aansluiting aan de zijde van de laadpaal heeft ook twee soorten openingen. Een normale Schuko aansluiting of een type 2 aansluiting. Een Schuko aansluiting is geschikt voor een normaal stopcontact. Kijk hier beneden voor de laadkabel die geschikt is voor uw auto.


Zit er een verschil tussen Basic en Premium laadkabels?


Per automerk is er een keuze tussen Premium of Basic laadkabels. Naast het prijsverschil zijn er nog een aantal aspecten om de keuze tussen Basic en Premium af te wegen. Beide soorten laadkabels zijn van hoogstaande kwaliteit gemaakt en hebben een langdurige levensduur. Het grootste (kleine) verschil zit hem in de afwerking. 

Premium laadkabels sluiten tot in de perfectie aan op de laadpaal en elektrische auto. Ze zijn waterdicht en zien er esthetisch mooi uit. De Basic laadkabels werken in de basis hetzelfde, alleen zijn ze iets minder goed afgewerkt. Gelukkig komen alle laadkabels op onze website met een betrouwbare garantie. Dus als er toch iets niet blijkt te werken Wordt er direct gekeken naar een passende oplossing.

Kies de juiste laadkabel voor uw elektrische auto


Heeft u nog geen zekerheid welke laadkabel aansluit op uw elektrische auto? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen voor passend advies. Ons brede assortiment in laadpalen, laadkabels en andere accessoires zorgen ervoor dat u alles kunt vinden wat u nodig heeft. Ideaal voor laadpalen op werk of voor thuis. Alles voor uw elektrische auto komt bij laadpaalloket.nl met:
  • Snelle levering en installatie
  • Gratis bezorging en scherpe prijzen
  • De beste contact en service

Op onze website kunt u snel en eenvoudig alles vinden voor uw merk elektrische auto. Kies eerst welk product u wilt aanschaffen. Heeft u een laadpaal of kabel nodig? Dan kiest u het merk van uw auto en tenslotte maakt u de keus uit het beschikbare assortiment. Bij extra vragen of advies kunt u contact opnemen met één van onze experts. Zo bent u er zeker van dat u de juiste laadkabel besteld op www.laadpaalloket.nl.


Contactgegevens

LaadpaalLoket.nl
Magelheanstraat 2
7825VK Emmen

+31(0)591 74 50 95
info@laadpaalloket.nl

Kijk ook eens naar

Solarsunroofs
Warmteloket
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies