Advies nodig? Bel: 0591 - 745 095 (09u00 tot 17u00)
0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires /

Laadstation Paal

Laadstation stand voor elektrische auto’s 

 
Laadstation stands zijn ideaal om de laadpaal van uw elektrische auto aan te kunnen bevestigen. Deze stations kunnen thuis goed van pas komen maar ook op het werk. Iedereen met een elektrische auto kan de auto aansluiten op het laadstation. Er zijn namelijk niet op alle parkeerplaatsen plekken om de laadpaal aan vast te maken. Een laadstation stand biedt een plek om de laadpaal aan te bevestigen én geeft een elegante look. De voordelen van een laadstation stand voor elektrische auto’s zijn dat:
  • Het een mooie en handige plek geeft om een laadpaal aan te bevestigen
  • Laadstation stands handig zijn voor parkeerplaatsen waar geen muurbevestiging mogelijk is
  • Het een laadstation een luxere en chiquere uitstraling geeft
  • Het een laadstation voor elektrische auto’s voor u en al uw werknemers biedt
 

Voor vragen over laadstation stands kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts helpen u graag verder zodat u de perfecte oplossingen vindt voor uw elektrische auto. Op laadpaalloket.nl vindt u een breed scala aan Premium en Basic laadpalen, laadkabels en andere accessoires. Zo kunt u alles vinden om uw elektrische auto thuis of op werk op te kunnen laden.

Accessoires voor uw laadstation stand


Er zijn nog een aantal producten die naast een laadstation aangeschaft kunnen worden voor een elektrische auto. Hierbij kunt u denken aan laadkabels en accessoires, zoals kabeladapters of kabelhouders. Als u van plan bent laadstation stands te plaatsen op uw werk, kan een kabeladapter handig zijn. Hierdoor kan elke laadkabel aangesloten worden op het laadstation. 

Er bestaan kabeladapters om de aansluiting van een laadkabel te veranderen van type 1 naar type 2 kabel en andersom. De kabelhouders zijn ook voor type 1 en type 2 stekkers beschikbaar op Laadpaalloket.nl. U kunt de kabelhouder snel en makkelijk aan een muur of een laadstation stand bevestigen. In een kabelhouder kunt u de stekker van een laadkabel zetten wanneer deze niet gebruikt wordt. Zo hoeft de laadkabel niet los te hangen of op de grond te liggen.


Weergave:


Bezig met laden...
299,45 incl. btw

Alles voor uw laadstation en elektrische auto

Wilt u zeker zijn dat de laadstation stand geplaatst kan worden? Welke laadpaal, laadkabels en accessoires u erbij nodig heeft? Of heeft u alle andere spullen al en wilt u weten of deze aansluiten op het laadstation? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Zij helpen u graag met alle vragen of het maken van een grote bestelling. Laadpaalloket.nl biedt service met:

  • Scherpe prijzen en gratis bezorging
  • Snelle installatie en levering
  • De beste klantenservice 


Haal al uw benodigdheden voor het opladen van uw elektrische auto bij laadpaalloket.nl. Onze website heeft een breed aanbod van Basic en Premium producten. U kunt snel en makkelijk kiezen tussen allerlei opties na het kiezen van uw automerk en model. Er zijn laadkabels, laadpalen en accessoires voor merken zoals Fiat, Tesla, BMW, Hyundai, Volkswagen en nog veel meer. Onze producten kunnen universeel ingezet worden bij alle huidige modellen elektrische auto’s. 


Contactgegevens

LaadpaalLoket.nl
Magelheanstraat 2
7825VK Emmen

+31(0)591 74 50 95
info@laadpaalloket.nl

Kijk ook eens naar

Solarsunroofs
Warmteloket
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.