Advies nodig? Bel: 0591 - 745 095 (09u00 tot 17u00)
0
Winkelwagen
€ 0,00

Laadpalen voor elk merk auto

Bij Laadpaal Loket zijn er laadpalen met verschillende sterktes. Bij elk merk en model auto passen er verschillende soorten laadpalen. Hierbij is er een keuze uit verschillende sterktes Kilowatt (kW) en stekkers types voor verschillende fases van elektrische auto’s. Via onderstaand overzicht klikt u direct door naar de laadpaal die past bij het merk auto. Binnen de categorie merk kiest u vervolgens het model auto. Wij geven u vervolgens een overzicht van de laadpalen die geschikt zijn voor de betreffende auto.

Voor welk automerk zoekt u een laadstation?Laadpaal voor thuis

Thuis over een laadpaal beschikken is ideaal. Voor wie een plug-in hybride of volledig elektrische auto rijdt, is dit eigenlijk onmisbaar. Door thuis een laadpaal te installeren kan de auto opgeladen worden als u hem niet gebruikt. Zodra u thuis bent plugt u de laadkabel in en wordt de auto opgeladen tijdens het slapen. Zo zit de batterij van uw auto standaard vol als u van huis gaat. U hoeft dan niet te zoeken naar een oplaadpunt. U vindt de beste laadpaal opties voor uw elektrische auto op Laadpaalloket.nl met:

  • Snelle levering en installatie
  • De beste contact en service
  • Scherpe prijzen en gratis bezorging


Op www.laadpaalloket.nl vindt u een breed aanbod laadpalen, laadkabels en accessoires. Onze website maakt het snel en eenvoudig om de juiste producten te vinden. U kunt kiezen voor uw automerk en model om het passende aanbod te zien. Als u nog niet zeker bent over uw keuze, kunt u met één van onze experts contact opnemen voor passend advies. Zo bent u er zeker van dat u de beste producten aanschaft om uw thuis auto op te laden.

Uw eigen laadpaal: opties

Er zijn laadpalen voor alle huidige modellen elektrische auto’s te vinden voor merken als: Chevrolet, Hyundai, Toyota, Renault, Tesla, Volkswagen, enz. Op Laadpaalloket kunt u kiezen voor het automerk en model elektrische auto om alle laadpaalopties te zien. Afhankelijk van de auto krijgt u verschillende opties tussen:

Een type 1 en type 2 stekker waarmee de auto aan de laadpaal aangesloten kan worden Sterktes van 3.6kW, 7kW, 11kW en 22kW Laadpalen uit de 1e fase of 3e fase Een maximale Ampère van 16a of 32a waarmee de laadpaal afgezekerd moet worden.

Elektrische auto’s uit de 3e fase hebben de twee hoogste sterktes van 11kW en 22kW. Des te hoger de kWh en Ampère, des te korter de oplaadtijd. Om er zeker van te zijn dat u de beste laadpaal vindt voor uw auto, kunt u gerust contact met onze klantenservice opnemen. Onze experts helpen u graag bij alle benodigdheden om uw elektrische auto op te laden.


Contactgegevens

LaadpaalLoket.nl
Magelheanstraat 2
7825VK Emmen

+31(0)591 74 50 95
info@laadpaalloket.nl

Kijk ook eens naar

Solarsunroofs
Warmteloket
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.